Μουσικοθεατρικό εργαστήρι

Ο Μικρός Αρίων

Μουσικοθεατρικό Εργαστήρι για παιδιά από 7 έως 12 ετών

Λέσβος, Μόλυβος, 1-6 Αυγούστου

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Αρίων

Συνδυασμός των καλοκαιρινών διακοπών

με δημιουργικό παιχνίδι για μια αξέχαστη εμπειρία!

O Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 8ης Ακαδημίας Κιθάρας Αρίων, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ένα μουσικοθεατρικό εργαστήρι για παιδιά 7-12 ετών, παράλληλα με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν αυτές τις μέρες.

Για τις οικογένειες της Λέσβου αλλά και των οικογενειών που θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί για το διάστημα 1-6 Αυγούστου, τα παιδιά θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία και παράλληλα θα δραστηριοποιηθούν δημιουργικά ερχόμενα σε επαφή με την τέχνη μέσα από το παιχνίδι.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να συστήσει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη μουσικοθεατρική πράξη και να τα φέρει σε πρακτική επαφή με δημιουργικές διαδικασίες όπως η σύνθεση τραγουδιών και η συγγραφή κειμένων και η δημιουργία φιγούρων για θέατρο σκιών.

Στις έξι ημέρες του εργαστηρίου τα παιδιά (7-12 ετών) με τη βοήθεια των έμπειρων υπεύθυνων του εργαστηρίου, το διάσημο δημιουργό θεάτρου σκιών Αλέξανδρο Μελισσηνό το μουσικοπαιδαγωγό και μαέστρο Αντώνη Βερβέρη, θα φτιάξουν μια μικρή παράσταση με τίτλο ‘Ιστορίες του Οδυσσέα’.

Τα εργαστήρια θα είναι τρίωρα με διάλειμμα (10.30 – 13.30) και η παράσταση των παιδιών θα παρουσιαστεί στις 6 Αυγούστου στο Δημαρχείο Μολύβου.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: Φορέας Τουρισμού Μολύβου, τηλ.22530 71990.