Μουσικοθεατρικό εργαστήρι

Ο Μικρός Αρίων

Μουσικοθεατρικό Εργαστήρι για παιδιά από 7 έως 12 ετών

Λέσβος, Μόλυβος, 30 Ιουλίου – 5 Αυγούστου

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Αρίων

Συνδυασμός των καλοκαιρινών διακοπών

με δημιουργικό παιχνίδι για μια αξέχαστη εμπειρία!

O Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 7ης Ακαδημίας Κιθάρας Αρίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ένα μουσικοθεατρικό εργαστήρι για παιδιά 7-12 ετών, παράλληλα με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν αυτές τις μέρες.

Για τις οικογένειες της Λέσβου αλλά και των οικογενειών που θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί για το διάστημα 30 Ιουλίου – 5 Αυγούστου, τα παιδιά θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία και παράλληλα θα δραστηριοποιηθούν δημιουργικά ερχόμενα σε επαφή με την τέχνη μέσα από το παιχνίδι.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να συστήσει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη μουσικοθεατρική πράξη και να τα φέρει σε πρακτική επαφή με δημιουργικές διαδικασίες όπως η σύνθεση τραγουδιών και η συγγραφή κειμένων.

Στις έξι ημέρες του εργαστηρίου τα παιδιά (7-12 ετών) με τη βοήθεια των έμπειρων υπεύθυνων του εργαστηρίου, με προεξάρχουσα την Αντζουλέτα Πουσναρά και τον Αντώνη Βερβέρη, θα φτιάξουν μια μικρή παράσταση με τίτλο ‘Ιστορίες από τη ζωή του Αρίωνα’, σε κείμενο Κορίνας Βουγιούκα και μουσική του Τάσου Ρωσόπουλου.

Τα εργαστήρια θα είναι τρίωρα με διάλειμμα (10.30 – 13.30) και η παράσταση των παιδιών θα παρουσιαστεί στις 5 Αυγούστου στο Μόλυβο και 7 Αυγούστου στο Μανταμάδος.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: Φορέας Τουρισμού Μολύβου, τηλ.22530 71990.