Μουσικοθεατρικό εργαστήρι

Ο Μικρός Αρίων

Μουσικοθεατρικό Εργαστήρι για παιδιά από 7 έως 12 ετών

 Λέσβος, Μόλυβος, 1-6 Αυγούστου 

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Αρίων

 Συνδυασμός των καλοκαιρινών διακοπών

με δημιουργικό παιχνίδι για μια αξέχαστη εμπειρία!

O Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 9ου    Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Αρίων, διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά ένα μουσικοθεατρικό εργαστήρι για παιδιά από 7 εως 12 ετών, παράλληλα με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν αυτές τις μέρες.

Για τις οικογένειες της Λέσβου αλλά και όλους όσοι θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί για το διάστημα 1-6 Αυγούστου, τα παιδιά θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία και παράλληλα θα δραστηριοποιηθούν δημιουργικά ερχόμενα σε επαφή με την τέχνη μέσα από το παιχνίδι.

 Σκοπός του εργαστηρίου είναι να συστήσει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη μουσικοθεατρική πράξη και να τα φέρει σε πρακτική επαφή με δημιουργικές διαδικασίες, όπως η σύνθεση τραγουδιών και η συγγραφή κειμένων.  

Στις έξι ημέρες του εργαστηρίου τα παιδιά με τη βοήθεια των έμπειρων υπεύθυνων του εργαστηρίου, τη θεατροπαιδαγωγό και ηθοποιό Αγγελική Τόμπρου και το μουσικοπαιδαγωγό και μαέστρο Αντώνη Βερβέρη, θα δημιουργήσουν την παράσταση «Η Φάρμα των Ζώων» του George Orwell, με βάση τη διασκευή για παιδιά της ομάδας θεάτρου «Αστροναύτες».

Τα εργαστήρια θα είναι τρίωρα με διάλειμμα (10.30 – 13.30) και η παράσταση των παιδιών θα παρουσιαστεί στις  6 Αυγούστου στο Δημαρχείο Μολύβου.  

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: Φορέας Τουρισμού Μολύβου, τηλ.22530 71990.